Team

Team Piercing

Hetty

Piercer

Al meer dan 18 jaar de vaste waarde in Gent op het gebied van piercings. Voor persoonlijk advies en de perfect gezette piercing kunt u terecht bij Hetty.

Annelore

Piercer

Annelore is onze Junior Piercer. Talentvol en vriendelijk zal zij instaan voor een perfect gezette piercing. Ook voor advies over uw keuze in juwelen kan u altijd bij haar terecht.

Cindy

Piercer

Cindy heeft bewust gekozen voor Bodydesign om zich te kunnen specialiseren in het plaatsen van piercings. Haar passie voor techniek en tendens, professionalisme en klantvriendelijkheid zorgen ervoor dat zij altijd streeft naar het best mogelijke resultaat.

Team Tattoo

TaTTooTanne

Tattoo artist

Meer dan 20 jaar tattooervaring. Passie voor tekenen en reizen bracht de gedrevenheid om tattooeerster te worden
in een tijd zonder wetgeving of internet, wilde een shop met een lage drempel.

Het aanwezig zijn op internationale conventies zoals Borneo, Australië, Milaan en meer bracht haar in contact met grootmeesters zoals chime uit Tahiti.

Specialisatie freehand, tattoos ontstaan door het verhaal achter de tattoo, polynesian style, fineline en meer…

Juulz

Tattoo artist

Groeide op met muziek en kreeg al van kindsaf aan een fascinatie voor de tattoos. Hij startte zijn opleiding in Amsterdam maar vond een tweede thuis in Gent.

Ontwikkelde zijn eigen stijl in blackwork, flowers ornamental en dotworktattoos.

Zijn portfolio met eigen ontworpen maskers kenmerken zijn indonesiche roots. Ook modern polynesian style is hem niet onbekend. Hij werd dan ook heel gauw een dynamiek teammember

Ontvangst

Milana

Shop manager

Milana zorgt voor een hartelijk onthaal, beantwoord al uw vragen en verzorgd uw afspraak voor tattoo en/of piercing. Ons zonnetje in huis!

Contact us for more information