About us

BODYDESIGN is een tattoo- en piercingshop opgericht in 1999, gevestigd in het hartje van Gent.

Tanne en Hetty zijn de 2 bezielers van de shop en bijgestaan door een gepassioneerd team wordt u hartelijk ontvangen in ons historisch pand op de Nederkouter.

We zijn strikt op hygiëne en steriliteit, conform het KB van 1 januari 2006 en de richtlijnen die hieraan verbonden zijn.

We tatoeëren niet op minderjarigen en enkel op afspraak. Voor de piercings wordt er een aangepaste leeftijdsgrens gehanteerd per piercing en is ook op afspraak. 

Ons team verwelkomt je graag in onze winkel.

Naast Bodydesign hebben Tanne en Hetty ook hun eigen prive praktijk, waar u ook terecht kan buiten de gewone openingsuren van Bodydesign.

Voor meer info:
www.piercinghetty.be
www.tattootanne.be

Onze pijlers

Bodydesign werkt onder strikte normen, volgnes het KB van 1 januari 2006. Jaarlijks wordt hierop onaangekondigd gecontroleerd door een afgevaardigde van het Ministerie van Volksgezondheid. Naalden worden na gebruik gedeponeerd in een naaldcontainer. Alle andere materiaal wordt gesteriliseerd in een autoclaaf, type B. 

Alles wat tijdens een tattoo- en/of piercingsessie met de hand wordt aangeraakt, wordt beschemd met een folie, die na elke klant wordt vervangen. Zo vermijden we kruisbesmetting. Uiteraard dragen de piercers en tatoeëerders vinyl of latec handschoenen. Alle werkoppervlaktes worden na elke behandeling schoongemaakt met een bacterie- en virusdodend middel. 

Tanne en Hetty kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring. Nieuwe mensen, waar we in geloven, worden heel intens en degelijk opgeleid. Een goede opleiding vraagt tijd, oefening en doorzettingsvermogen. Cindy (piercer) en Julian (tattoo) hebben ondertussen al meer dan 3 jaar ervaring en genieten volop het vertrouwen van het team.

Het team van bodydesign heeft altijd al het beste willen geven van zichzelf. Nieuwe impumlsen en contacten met gerenomeerde artiesten geven ons telkens een “boost” die ervoor zorgt dat we telkens gemotiveerd blijven om ons te onderscheiden van de ‘modale’ tattooshop.

Bodydesign staat gekend om zijn vriendelijke, gemoedelijke aanpak. We houden zoveel mogelijk rekening met de vragen en wensen van de klanten. De tatoeëerders proberen telkens, in samenspraak met de klant, een uniek project te realiseren. Daarnaast straalt de shop een zekere rust uit. zodat zelf de meest gestresseerde persoon zich op zijn gemak voelt. 

Alle behandelkamers zijn apart van het winkelgedeelte. Dit betekent dat (o. a. intieme) piercings in een ruimte worden geplaatst, waar geen nieuwsgierige ogen meekijken. Wanneer er gevraagd wordt om in afzondering getatoeëerd te worden, kunnen we d.m.v. een scherm de tattooruimte in twee delen. Er wordt nooit in de winkel zelf gepierced of getatoeëerd, m.a.w. u wordt niet ‘te kijk’ gezet aan het raam.

Een tattoo of piercing is bij ons geen ‘product’. Het is meestal het resultaat van een goede communicatie tussen 1 van ons en u. Wanneer blijkt dat (door eender welke factor) het resultaat toch niet voldiet aan de verwachtingen, zullen we ons ten volle inzetten om dit op te lossen zodat beide partijen tevreden zijn.

Bodydesign in de pers

Ik ben een tekstblok. Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Contact us for more information