Team

Team Piercing

Hetty

Piercer

Al sinds 1999 de vaste waarde in Gent op het gebied van piercings. Voor persoonlijk advies en de perfect gezette piercing kunt u terecht bij Hetty.

Volgde verschillende seminars van de APP o.a. in 2001 in Amsterdam tot in 2018 en 2019 BMXnet in Essen (DE). Zo blijft ze op de hoogte van de nieuwe trends en technieken.

Na een bezoek aan Marc Pinto in Australie in 2002 is haar specialisatie in cautery branding gestart.

Sinds 2018 kan u haar, naast Bodydesign, ook vinden in haar prive praktijk op woonschip Nero1 (www.piercinghetty.be)

 

 

Annelore

Piercer

Annelore is onze Junior Piercer. Talentvol en vriendelijk zal zij instaan voor een perfect gezette piercing. Ook voor advies over uw keuze in juwelen kan u altijd bij haar terecht.

Door haar grote passie voor het vak is zij op de hoogte van alle nieuwe trends  en leert zij jaarlijks bij o.a. op de conventie BMXnet in Essen (DE)

TaTTooTanne

Tattoo artist

Meer dan 20 jaar tattooervaring. Passie voor tekenen en reizen bracht de gedrevenheid om tattooeerster te worden
in een tijd zonder wetgeving of internet, wilde een shop met een lage drempel.

Het aanwezig zijn op internationale conventies zoals Borneo, Australie, milaan en meer bracht haar in kontakt met grootmeesters zoals chime uit Tahiti.

Specialisatie freehand, tattoos ontstaan door het verhaal achter de tattoo, polynesian style, fineline en meer…

Juulz

Tattoo artist

Groeide op met muziek en kreeg al van kindsaf aan een fascinatie voor de tattoos. Hij startte zijn opleiding in Amsterdam maar vond een tweede thuis in Gent.

Ontwikkelde zijn eigen stijl in blackwork, flowers ornamental en dotworktattoos.

Zijn portfolio met eigen ontworpen maskers kenmerken zijn indonesiche roots. Ook modern polynesian style is hem niet onbekend. Hij werd dan ook heel gauw een dynamiek teammember

Ontvangst

Milana

Shop manager

Milana staat in voor een hartelijk onthaal, beantwoordt al uw vragen en verzorgt uw afspraak voor tattoo en/of piercing. Ons zonnetje in huis!

Neem contact op voor meer informatie